Stallet idag

heej.
Var i stallet igår och idag. Igår borstade jag henne, fick någon salva av Jaenette (hon rekommenderade) som man kunde sätta i mungipona för att göra det bekvämare för bettet att sitta i munnen eller vad det var :'p nått sånt iallafall. Borstade henne i ca en timme, eller en och en halv :)
Sen idag red jag barbacka, skulle bara skritta. För Fanny rekommenderade att ifall hon blev seg så skulle vi testa om hon behövde vila i ca 3 dagar och bara skritta barbacka typ en dag av dom. Så idag gjorde jag det då :) Tog en jättefin runda vid gölen (en sjö). Den rundan är verkligen superfin och lugn i skogen! :D Hanna följde med för vi var idag. Sen typ så åkte vi hem och gjorde lite andra saker. Men vi hade det kuuuligt iallafall.

Var det jag skulle säga.

Föresten. På torsdag kommer Hannah till vår skola. Kommer bli suuuuperkul. vi ska vara efter och hon ska få rida Empiiisen :')



Föresten, bildbomb kommer på bloggen strax! ;)


Kommentarer
Postat av: Fanny

Hej! Bra att hon får ta det lugnt. Vilade hon igår eller hur gör du? Varför skulle du smörja salva i mungiporna på henne? Har hon sår där eller? =P Har du tagit bilderna som jag bad dig?? =P Skönt att det var mysigt o lugnt i skogen! Det tycker hon nog är skönt att få ta det lite lugnt, det behöver hon! =) Men lägg gärna upp de där bilderna så fort som möjligt så jag får se hur hon ser ut i kroppen så jag kan se om ni behöver ändra nåt på fodret eller ridningen o så. =)

2011-03-15 @ 22:18:18
Postat av: Fanny

Hej! Vad bra att hon får vila lite! Det behöver hon! Vilken fin runda det verkar vara! Tycker hon nog super mycket om! =) Varför skulle du smörja hennes mungipor? Har hon sår där eller? Men hon ska vila imon med så eller? Har du tagit de där bilderna jag bad dig om? Skulle va bra om du kunde lägga upp dem så fort som möjligt så jag kan se hur hon ser ut i kroppen om ni behöver ändra nåt på fodret eller ridningen o så. =) Kul att det går bra! =)

2011-03-15 @ 22:27:39
URL: http://sperlinge.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0