ridlektionen igår:))))

Hejhej ridlektionen gick bra igår Disa har ju berättat allt men jag ska ju berätta lite hur det gick för mig:)
Vi började skritta fram sen så skrittade vi l över bommarna det var snäva svängningar man skulle göra så man fick ju lägga över tyngden i ena tyglen och ta ut ena tyglen. Sen gjorde vi det i trav några gånger gick bra kände att jag kunde öka och minska traven. En liten bit efter sista bommarna så skulle vi vända upp till spåret så att det typ blev en  krok som Janette sa xD När vi hade gjort det några gånger i trav så la vi in en annan sak också när vi hade kommit över bommarna gjort den där lilla kroken så skulle vi förbereda oss för galopp och fatta glopp vid  A och galoppera till B  Abby var pigg i galoppen och ville inte riktigt stanna vid B men sen så gick det mkt bättre!:D sen gjorde vi samma sak i andra varvet över bommarna fatta galopp vid C och galoppera till B det gick bättre i galoppen i det andra varvet kunde stanna henne bättre då. sen galopperade vi  i båda varven det gick bra kanske gick lite fort men kul var det! xD det där med framdelsvändningen gick väl sådär men vi skulle träna mer på det nästa vecka:)
Målade en bild med bommarna blev inte världens bästa.   Det var ju snävare svängar i ridhuset än vad jag gjorde här på bilden men ni ser ungefär hur det såg ut:)
Har ju inte bloggat så mkt nu i veckan har inte haft så mkt tid men vi har fått lite frågor på frågestunden som jag och Disa svara på nån dag!
Men nu berättar jag om ridningen i Tisadas det är igentligen Abbys vilodag men red iallafall:) red ut med Anneli och Moa det var kul! Sen så gick vi in på en åker där jag galopperade. och sen så red vi hem igen. då gav jag hästarna mat och släppte ut Abby i hagen osv. och i onsdas så fick Abby vila eftersom att hon inte fick det i tisdags då. Idag så ska jag vara med Emelie och Moa det ska bli kul får se lite vad vi gör. Och sen ska jag ju såklart rida!;D
Var på hööks i går köpte ett par ridskor och en t-shirt :)
crw t-shirten:)                                              Ridskorna!:)
Hejdå!
seeeesss!

Ridlektionen

Gick rättså bra i alla fall ;D hon var extremt piiiiiiiigg! Hehe xd
Men annars gick det bra. Tränade bommar, omhoppningsväg till nästa bomserie, sen omhoppningsväng till nästa bomserie och så skulle man få dom raka mot bommarna, gick väldigt bra :) hon skötte sig och var lätt i munnen även ifall hon var pigg, lite stark blev hon men man kände kontakten med henne och sådär ^^
Sen galopperade vi lite, sen var vi inne på A-volten. Gjorde ett fyrkantspår och så skulle man göra framdelsvändningar i varje hörn, hon ville inte riktigt från början, ville bara springa efter den andra hästen, så lite kämpigt var det. Men eftersom Emps är en häst att jobba med så fick man stå ut, men jag gav mig inte, tillslut så gick det bra, men inte helt perfekt! :D När lektionen var slut så var hon inte ens varm, inte svettig eller flåsade speciellt mkt, så jag började jobba ner henne lite på volten. Sen gjorde jag om dom där framdelsvändningarna i båda varven, vänster varv gick mkt bättre än höger, men vänster varv är hennes bästa sida så jao :)
Sen tog jag galoppen från skritt och lite. Sen skrittade jag av henne ;D

Imon så ska jag till stan. Hoppas jag kan till hööks, hihi :P Sen ska jag rida fina Empan! <'3
Sen på lördag så ska hon få vila för då är det tävlingar! Synd att jag inte kunde vara med :( menmen, blir nog andra tävlingar snart :D
puss hej


//Disa

Frågestund!



Nu tänkte vi ha en liten frågestund på bloggen. Ni får fråga precis vad ni vill. För vi svarar på allt, hur knasiga än frågorna är!
Ni får fråga fram tills torsdag, för då kommer vi svara vettigt på frågorna, så att ni får ett bra svar till de :D
& ni får skriva ifall det är till båda, eller till disa eller hanna.

Lycka till!


//ponnyfiaskon


Påskläger måndag-tisdag ;)

Hejhej!
Igår till idag har jag ju som sagt varit på påskläger det var jättekul!:D
När vi kom dit så lekte vi lite lekar sen så hämtade vi hästarna.  jag hade ingen att ta för alla var så snabba att ta hästarna så jag Disa och sofia fick öppna till alla hästarna. vi hade rycktatävling sen jag var med Emma på lag vi gjorde iordning Pussel vi gjorde honom till en enhörning haha xD alla skrattade! xD Glömde tyvärr kamran hemma så kunde inte fota:(  vi skulle göra rycktborstarna rena. men iallafall efter det så släppte vi ut hästarna. Nicole och Disa vann rykcttävlingen med Snake. Sen så gick vi in och åt vi hade verkligen jätteskoj! sen blev det att bädda där vi skulle sova först tog alla min plats där jag skulle sova men sen fick jag plats iallfall;) vi tittade på film och hade skoj vi tittade först på black beutie (stav) sen en film som hette spirit (stav)  sen så gick vi och borstade tänderna osv;) vi somnade vid kl halv 1.
Idag så gick vi upp vid kl tjugo över 8 och plockade ihop våra saker och sen åt vi frukost osv vi mockade åt hästarna och släppte in dem sen lekte vi lite innan vi skulle hem det var verkligen jättekul precis allt!
Ridnigen igår:
Ridningen igår gick bra red med Tove jag red barbacka på Mynta och Tove fick låna Abby denna gången. Blev mest skritt men lite trav, Vi måste ju ta det lite lungt med Mynta nu eftersom att det inte är så jättelänge kvar tills hon ska föla :D
Gammal bild men har ingen ny på Mynta men ikväll ska jag kanske rida med Moa så jag ska se om mamma kan ta lite nys bilder:)
hejdå!

Längtar idag!! ;D

Idag så ska jag ju på det där påsklägret med tio andra hästgalna tjejer. Wiie, kuligt :D

Har skaffat blogg med en annan kompis också, men kommer vara lika aktiv här! ;)


Idag så red jag. Gick bra, red med gummisnoddarna igen. Sen hoppade jag lite på slutet som belöning (hon tycker det är så himla kul). Gick superbra :D men vet inte riktigt vad jag ska skriva mer ^^

Min & Amandas blogg: http://hhopplaget.webblogg.se
men ni får inte sluta titta på denna också ;)


pusshej!



Ridningen igår!:)

Ridningen igår gick bra! Red först ut en liten runda som uppvärming sen så red jag i padocken. Det gick jättebra när vi red ut mamma gick med Mynta. När jag red i padocken så gick det också bra hoppade några skutt sen så tränade jag på att ställa henne inått och utåt. Vet inte hur högt jag hoppade kanske var 50 någoting inte så högt men iallafall glömde mäta men tror att det var nått sånt iallafall:) Idag så ska jag inte göra så mkt ska åka till farmor och farfar och sen ska jag till stallet. Imorgon ska jag ju på påskläger sen ska jag hinna med att rida vet inte riktigt hur jag kommer rida men får se;)
NU FÅR NI BÖRJA KOMMENTERA MER!:D
hmm... vet inte vad jag ska skriva mer men vet inte om jag hinner rida idag eftersom att jag ska till farmor och farfar men om jag inte hinner rida så blir det mararbete!
blir ingen bild idag men iallafall.
HA DET BRA!!

Tråkigt!

Har jättetråkigt! :O är hemma själv har jag ingen aning vad jag ska göra. Tänkte åka upp till stallet sen iallafall :)

Igår kom Fanny (Min kusin, Empans ägare) till mig. Haha, eller ja. Vi var ju inte hos mig utan vi var i stallet. Först skulle vi börja med att frisera henne. Och vi började med att rycka hennes man. Och det gick ju inte sådär lyckat precis. För Empan HATAR när man rycker hennes man, men med lite kamp så stod hon lugnt :P Sen tog vi hennes pannlugg och liiiiiiiite på svansen + skägget under ganaschen (stav). Så nu är hon fin igen! :) Bilder kommer på det senare idag.
Sen red vi. Fanny hade köpt gummiband för att lätta lite så att hon slipper gå med huvudet högt hela tiden. Och Fanny tyckte jag red mycket bättre då! :P haha.

Men det gick bra. Först red vi lite dressyr och sådär. Sen hoppade vi några skutt, en kompination. Ca 70-80 cm ;) Gick super!

Sen skötte vi om henne och sådär, sen åkte Fanny hem. Sen var min dag igår det.

Idag ska jag vara hemma hela dagen, tråååkigt! Men sen ska jag till min moster.



Aja, vi ses!

:love:



Sorry!

Hejhej!
Sorry för att jag typ inte har bloggat denna veckan men har inte haft tid"/
Men nu bloggar ju iallafall!:D men nu är det påsklov Jippi!:D Men nu berättar jag bara lite om veckan inte alla ridturer i veckan o sen såklart ridlektionen då!;D i tisdas så fyllde Abby 11 år<33 men nu berättar jag om ridlektionen igår som Disa har sagt så var vi på terängbanan det var jättekul! Fast Abby var JÄTTEPIGG! så hon var lite svår att stanna ibland men tycker ändå att det gick bra. tillslut så fick vi hoppa några hinder det gick super! Abby gjorde ganska roliga språng men vet inte riktigt om hon har hoppat teräng nån gång men sprången var iallfall fina! Men just nu så går Abby,Holly och Mynta i sommarhagen så vid lunchtid så ska jag och mamma åka och släppa in dem. Tror att de tycker det är härligt! så får jag se hur jag rider idag. Måndag-Tisdag ska jag på d et där lägret som Disa skulle på också.. :)
Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men här får ni en bild på Abby blev lite ljus men aja;P

vet inte om jag kommer blogga mer idag får se! men hejdå seeess!

Torsdag och det betyder ...

PÅÅÅÅÅÅSKLOOOOOOOOOOV!


Har längtat rättså länge faktiskt ^^ haha. Men nu äntligen är det påsklov :D
Imon kommer Fanny hit och stannat hela dagen! Vi ska rida Emps och frisera henne lite och sådär :) sen ska vi hem en liten stund till mig också!

På måndag till tisdag ska jag till Torsås Ryttare, haha. För det var typ nått läger som man skulle sova över fast inte rida och sådär, det var nått annat :P men jag hade ändå inget för mig då så jag gick förstås! :D


Idag var det ridlektion. Empan var lite småjobbig för först så ville hon inte gå (vi skulle vara på terrängbanan) så hon stannade och stod helt blickstilla, hon hade en dålig dag tror jag ^^ och så fick Janette gå före och sådär. Hehe. Men sen när vi kom ut på ängen så var hon som vanligt igen :) Vi fick rida sjävständigt idag. Haha, men sen så fick vi ändå hoppa några språng över terränghindrerna xd för att vi tjatade lite :P hihi. Det var så kuuul!


Men har typ inget mer att berätta. Vi seees!



Hejsan hoppsan!

Idag ska Empan få vila! ;) Så ska bara ner där och pyssla med henne! :)


Nu väntar jag bara på att en ska ringa och att maten blir klar! Är vrålhungrig xd & sen ska jag göra läxa, städa rum och blablabla .. mycket "måste göra-saker" idag :P men det är kul att ha nått att göra iallafall! :)

Detta blir bara ett litet kort inlägg. För vet INTE vad jag ska skriva om ^^ haha.



Vill ha

Kommer nu lite saker från HÖÖKS som jag vill ha. Fast tänker inte köpa det då, eller kanske nårra av grejerna men inte alla :)




Equi-Guard skydd för 299 kr.



Flätkam för 9 kr.



Solocomb (en grej man klipper manen med, men ser rykt ut) för 289 kr.



Solorake (en man tunnar ut och jämnar till man, svans eller nått liknande) för 289 kr.



Lindor Elastic/fleece för 169 kr.



Nimbus transportskydd för 399 kr.



Fleecetäcke för 1 979 kr.



Ländtäcke för 199 kr.



Vintertäcke för 599 kr.



Nylongrimma för 129 kr.



Schabrak för 199 kr.



Schabrak för 199 kr.



Allroundschabrak för 199 kr.



Allroundschabrak för 299 kr.



Pannband för 649 kr.



Gold Medal Cortez Flatbacksadel för 8 495 kr.



Pullarträns för 399 kr.



Aachenträns för 459 kr.




Jaaoo, det var lite saker jag ville ha :P

Vi ses imon, puss och kram!



Riding! :D

Det var ett heeelt fantastiskt väder nu är nere :) fast ja, det har det vart i några dagar, men det är härligt! :D



Skolan idag som vanligt och sen bara hem och sticka till stallet för att rida och pyssla med Emps. Ridningen idag gick superbra. Stod en kombination uppe i paddocken (hoppade inte). Men jag red lite slalom mellan dom i trav och sådär :) Gick bra bara lite stretig, för hon ville inte riktigt böja sig, var mer stel men det släppte efter ett tag.
Tränade galopp idag! Gick rättså bra. Red i ca 45 minuter! Men jag galopperade i en åttvolt mellan den där kompinationen. Hon ville först inte lyssna på min fattningar från början. Och i mitten av åttvolten var jag ju tvungen att sagta av för att göra en ny fattning. Hon ville först inte alls lyssna men sen gick det jääättebra och hon blev väldigt lydig ;)
Men hennes ena galopp var hon jättesvår att få fattning på. Hon bara slängtravade hela tiden och så fick man korta upp och göra en ny fattning och sådär. Men TILLSLUT så fungerade det också :D så jag slutade med den övningen när det gick som bäst då.
Sen travade jag av henne och hon gick fint i form! Med väldigt mycket skum i munnen, hihi! bra jobbat Emps :D

Det var TYVÄRR ingen som fotade idag även ifall jag hade velat det men nästa gång, imon kanske ?
Blir en överraskning ifall bilder kommer då!


//Disa.


Hemkommen från stallet;P

Hejhej!:)
Har nyss kommit hem från stallet;) Men iallafall har varit en kul dag idag men berättar bara om ridningen!
Vi åkte ju till ridskolan Moa,mamma,jag,wilma och Anne-Louise  Var med och hästarna som var med var då Abby och Guapa;) Först så skrittade jag och Wilma en liten runda sen red vi i padocken vi hoppade det var kul!:D så i början så travade jag och värmde upp henne. Sen så började vi galoppera och sen hoppa!:) Vi hoppade helt valiga hinder och sen så hoppade jag vattenmattan med Abby och hon har alldrig hoppat den elr hon kanske har gjort det med sin förra ägare men det var inget problem för henne hon tvekade inte ens så det gick jättebra! sen hoppade vi lite kombinationer (stav) sen fick Moa rida på Abby och skritta av henne osv.sen så blev det att göra iordning för hemfärden. sen gjorde vi som vi brukar släppte in hästarna osv:)
Imorgon är det skola.
Men iallafall nu har vi bytt design jättefin tycker jag;)
Men bloggar mer imorgon
hejdå!
Ps.ni kommer få nya bilder på Abby snart bara så ni vet har bara inte hunnit lägga upp dem på datan!

Bytt design!

Som ni nu ser så har jag bytt design :) blev inte direkt kanonbra. Men den får duga eftersom att jag inte har nått photoshopsprogram.


Kom nyss hem från stallet, okej, kanske inte direkt nyss men för några timmar sen :P O innan dess var vi i kalmar och kollade på lite grejer. Sen åkte vi till hööks! :D köpte en padd (under sadeln, ni vet) för hennes var nu väldigt trasig. Jättefin! :D sen ett grimskaft och ett par ridstrumpor ^^ så åkte tills stalllet direkt efter för att kolla om padden passade & javisst, det gjorde den! ;)

Padden ↓


& grimskaftet ↓




Ridstrumporna behöver jag inte visa för det är helt normala ridstrumpor! :P



Sen efter det så longerade jag henne! gick bra :D


Ses imorn alla bloggläsare!



Har tråk + svar på kommentar :)

Har ingen rubrik så..
Men idag ska jag inte göra så mycket vad jag vet. Kanske ska till Kalmar, isåfall vill jag till hööks :P Vill ha en tävlingskavaj + vita ribyxor om jag ska ut och tävla snart vilket jag hoppas på :D Fast vet inte ifall jag ska köpa det just på hööks men får se för letar lite på tradera också men hittar inget i min storlek "/ menmen.
Haha, men vill ha jeansfärgade ridbyxor! ;) Behöver ingen ridvårjacka för rider utan jacka nu, för det är jättevarmt här, typ igår kanske det var 22-25 grader! :D

Postat av: Fanny

Herre je sätter du upp dom små! Haha skötte hon sig då? Vilken vecka är det du har påsklov? Vi får ta en lite friserings omgång då du haha! X) Men det går väl att efteranmäla till tävlingen? Vilket datum ärr den? Tänkte på om jag kan vara "den vuxna med grönt kort" kolla upp det om det måste vara en förälder eller om det räcker med att man är "vuxen" för jag har ju grönt kort o om jag är hemma då så kan det ju funka om man får göra så. Men kolla det med din ridlärare så fort som möjligt ;D vore super kul ju om det kunde gå! =D

Såg nu att jag tyvärr inte är hemma då. Men kolla upp nån tävling som det är möjligt att åka på i mitten/slutet av maj så kan jag kanske följa med. Jag tror att det funkar om jag följer med som "vuxen med grönt kort" fast kolla det för säkerhetsskull. =P Vore jätte kul att följa med o titta! =D

Svar: Haha, men mamma ledde ju xd Jaaa, såklart hon skötte sig! Näst nästa vecka har jag påsklov ;)
Aaah, det kanske går det där med grönt kort, men jag kan fråga Jaenette (min tränare) som ändå är hoppdommare och sådär, för hon vet :)

Haha japp. Men jag har hittat än i Nybro tror jag de va, den var den 28 eller den 29 tror jag :P




Fixadag,ridning och nu Moa;)

Hejhej!;)
Som Disa har sagt så var det fixardag idag på ridskolan!:) började vi kl 10 men var där kanske kvart i 10 cyklade dit!:)sen så har ju Disa nästan berätat allt som vi har gjort så det e ju knappt ingen ide att skriva det igen xD Men idag så red jag ut gick jättebra. mamma var med me Mynta,Victoria var med me Holly,jag och Abby då och Tove cyklade eftersom att hon redan hade ridit på dagen.Fast mamma och Victoria gick men Holly och Mynta.. Vi var ute i skogen och red lite gick super;) Jag och Abby travade och galopperade ganska mkt var faktiskt riktigt härligt! Sen när jag hade varit i stallet så åkte jag hem och åt lite sen så packade jag sen så blev det att åka till Moa kuligt! Moas blogg:http://superguapa.bloggplatsen.se när jag kom så gjorde vi lite saker sen spelade jag Moa och Ann-Louise (moas mamma) spel fast jag kom sist hiihii men iallafall:P sen så gick vi ut till Mimmi moas kanin! sen så var vi ute och hoppade o fotade lite! sen så gick vi in och fikade lite och nu sitter vi här vid varsin data och hon bloggar på sin blogg så ni kan ju kolla hennes blogg vad hon nu skriver xD och imorgon ska vi åka och hoppa som jag har sagt några gånger tror jag :P
Men bloggar mer imorgon:P
Föresten Disa håller på med headern nu!;D så snart tror jag att det kommer en fin header!:D
hejdå!:)

Kusinerna red xd

Hellu!

Idag har det vart rätt så fullt upp om man säger så! ^^ först så fick jag stiga upp runt 7-tiden då vi skulle ha jour. Mocka och allt dedär, ni vet? :)
& det tog oss ända till kl 8 till kl 10 och vid 10 så började en fixardag då vi fixade och målade och grejade så att det blir riktigt snyggt och så på annläggningen tills dom stora tävlingarna som går om två veckor, dom regionala och lokala ;) tyvärr så kunde inte jag vara med där för vi hann inte ta grönt kort innan dess och sista anmälningsdagen går ut på måndag xd så hann inte :P men jag får väl tävla i kalmar och på öland och så någon gång, när vi har transport, hehehe :D


Men Hanna och jag var då där för vi skulle mötas nånstans. Först så började vi att kratta överallt på gårdplanen osv, sen så plockade jag, hanna och mamma upp lite stenar där hästarna skulle gå till ridhuset, och det var riktigt jobbigt och det var extremt varmt även ifall man var utan kofta ^^ Och sen målade vi på staketet till paddocken. Allt blev jättefint. Sen målade dom andra vit färg på klubbstugan och föråndet osv. Sen målade dom vitt på hagstaketen som går intill grusvägen som leder till torsås ryttare :) Sen tror jag dom gjorde lite andra saker.
Jo föresten, jag och Hanna mockade Empans hage också, hehe! :P

Men det var rätt kul. var bara så tvungen att berätta bara för att det blev så fiiint efter! Sen åkte jag till min farmor och farfar för att äta där och mina småkusiner var också där. Och när vi ätit och det så åkte vi och red på Emps. Haha såg jättekul ut när dom red. Sen visade jag lite galopp och trav och hoppade lite hinder som stod framme i paddocken så att dom skulle få se för dom ville att jag skulle hoppa ;) hehe. En är bara 2 eller 3 år xd

Längtar till nästa vecka, och näst nästa vecka igen. Tänker inte säga vad som ska hända nästa vecka för det får jag inte för den personen men näst nästa vecka igen så är det PÅSKLOV! jiiippii! :D



sötnos! (L)



Ridlektionen igår!

Hejhej!
Ridlektionen igår gick jättebra! vi hoppade trodde att det skulle vara dressyr men det var hoppning det var kul!:D Men iallafall föst så värmde vi upp lite sen så skulle vi värma upp och hoppa på två kryss sen så fick vi hoppa lite fler hinder!:) det är så tråkigt att hopplektionerna ska gå så snabbt för det är ju det som är så kul! Men aja vet inte om det blir någon ridning idag vet inte om jag hinner!:/ men imorgon så ska jag till ridskolan och göra lite fint innan vårhoppet tävlingen:) vet inte vilka som ska dit men Disa ska iallafall dit! och sen så ska jag kanske sova över med Moa och sen imorgon så ska jag nog rida ut! och sen på söndag så ska jag ju åka och hooppa bana!:')

Blir nog en bra helg!:D
Men bloggar kanske mer ikväll eller imorgon!
Sa ju igår att Disa skulle göra en ny header men hon hann inte med det. Så Disa gör headern när hon har tid helt enkelt!:)

Fotograf: Disa:)
Lite suddig och konstig bild men det går ju gaanska snabbt med Abby ibland så det är lite svårt att fota ibland!;)
Hejdå!:)



Ridlektion ikväll!;)

Hejhej!:)
säger som Disa förlåt att vi inte har bloggat på länge men nu ska vi bli bättre när det gäller bloggandet men vi har ju inte haft så mkt att tid att blogga! men nu så håller Disa på med en header!;) hoppas den blir fin men det blir det ju såklart! men förra fredagen så tävlade jag och Abby Dressyr (cleround stav) men det gick bra tycker jag!:) och om några veckor så ska jag tävla hoppning 60 cm!:) Ikväll är det ju ridlektion ska bli kul! undrar vad vi får göra idag men jag tror inte att det blir hoppning idag tror att det är hoppning nästa vecka!:'D på söndag ska jag åka till ridhuset igen fast rider nog i padocken där då om det är bra väder för jag ska hoppa en bana med lite titthinder hade jag tänkt ska bli kul!:D men jaa kommer inte på så mkt mer att skriva nu men nu får ni allt kommentera mer!:Dmen aja bloggar kanske mer sen när jag kommit hem från ridlektionen elr så bloggar jag mer imorgon här kommer en bild på mig och Abby som disa har tagit!:)

Aja hejdå!;)


FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT!

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men jag har helt enkelt inte vart på datan så himla mycket! ;) men jag ska försöka så gott jag kan & Hanna också förstås!


Igår fick Empsan vila. Nu har vi satt på henne ett myggtäcke för att hon är så himla känslig för myggen och knotten osv. Hon ser verkligen ut som en blandning av ett monster och en björn :P Så hon ser lite knasig ut! ^^

IDAG ÄR DET RIDLEKTION! Lääängtar som kattens :D undrar vad vi ska göra xd nått kul vet jag iallafall att det kommer bli!


I söndags så hoppade jag Empan och hon hoppade såå bääääst! Loovar. hon var helt gudarsnäll och underbar :) det är kul när det går bra! och Emme var med och fotade då ;) kuuuligt. Sen red Emme & jag Ziska och hade det bäst! <3
Ziska var jättesnäll & så såklart! :D hihiih.


Snart ska jag upp & göra tråkläxa och sen ska jag till stallet, sen åker jag hem och sen ska jag till stallet igen sen xd
Sen på lördag ska jag till farmor och farfar (tror jag) och då ska mina kusiner rida Empan ;)
& på söndag ska jag troligtvis vara med Emme! (L)


har nog inget mer att skriva så bjuder på två bilder på mig och Empisen sen i söndags! ↓





Jag älskar dig! du är världens bästa!


//Disa

Nytt!;P

Hejhej
har fixat lite nytt här på bloggen!;) gjorde en header inte världens finaste men iallafall så blev den inte bra när jag satt in den:s men Disa kanske gör en header nån dag får se!  Men aja kommer nog inte blogga mer idag!
Hejdå!:)))

Får bli denna bilden idag hihi;P
men aja hejdå!:)
//Hanna

Stallet!;)

Hejhej!:)
Har nyss kommit hem från stallet!:) Abby vilar idag! men jag mockade i padocken och rundkoralen(stav) och tog in Mysan och fixade mat osv sen var jag hos Abby lite i hagen!:) Men har inte så mkt att skriva igentligen men kommer nog några bilder på mig och Abby sen igår jag tror att Disa fotade när jag hoppade fram Abby!:D
ehh kommer inte på mer att skriva hejdå!;D
//Hanna

Tävling!:D

Hejhej!:)
Var ju på tävling idag Abby gick superbra och det blev en felfri runda på 50 cm!:D<3 Gick super!:D sen så tittade jag lite på de andra!:D  gick upp  vid kl 7 idag var lite trött;) Sen så när vi kom så satta vi upp hela banan då!:D ahh det gick jättebra som sagt!:D men kommer kanske lite bilder sen ska till stallet sen igen och släppa in hästarna men aja hejdå!
ABBY VÄRLDENS BÄSTA PONNY!<33

Ridningen!;)

Hejhej!:)
hann inte blogga igår efter ridlektionen men det gick jättebra!:D Igentligen skulle vi ha dressyr men det blev lite hoppning iallafall;) det var jättekul Abby skötte sig super!:D vi red också ute i padocken igår det små regnade lite men det gjorde ju inget:) Men först så  travade vi  över bommar osv. sen fick vi fatta galopp vid ett ställa ohh jaa! sen så satte Janette upp et kryss;) sen ett rättupstående efter krysset sen ett till kryss här kommer en bild som jag målade på pizap;P målade inte mitt finaste nu precis;)
Men här har vi bommarna och det!;)
Men de strecken som är i mitten det ska föreställa såna där klossar som man kan göra ett hinder av aja ni fattar nog men iallafall imellan dom så skulle man fatta galopp och galoppera till c och sen sakta av till trav! gick verkligen super!:D
och såhär hoppade vi! vi skulle komma i trav mot första hindret alltså krysset och sen efter krysset skulle vi komma i galopp mot det andra krysset o i galopp mot det rätt uppstående hinder!;)
det var lite från igår.
Ridningen idag: skrittade bara ut en liten runda i skogen eftersom att det är tävling imorgon!:D hoppas att det kommer gå bra! Men så fixade jag lite tills imorgon måste typ vara i stallet vid halv 8 imorgon och sen så ska jag vara på ridskolan vid halv 9  men aja ska bli kul!
Men har gjort en header men ska be Disa sätta in den för jag suger på att göra det -.-
Men hejdå bloggar mer imorgon om hur tävlingen gick osv!
'

Empsan!

Idag var jag med moapoa! Haha :D besök hennes blogg http://superguapa.blogg.se !

Vi hade det kuligt, fast vi var i stallet mestadels, hon kom en timme senare än hon skulle :S hahahah! herregud :P


Red. Gick bra! :D Tog en ganska lång runda förutom att moa och jag fick vända för att hennes mamma skulle tydligen hämta henne vid 4 och moa kom halv 3 så då var det bara att skynda hem :P Sen skrittade moa av henne i ca en kvart/20 min. Sen galopperade jag en sträcka och travade ganska så mycket och skrittade väääldigt mycket typ! :)


Nu håller Hanna på med en ny header för bakgrunden på bloggen blev inte så bra! :O menmen. så snart kommer en ny header och en ny bakgrund! ;) ÅH. IMORGON SKA JAG TÄVLA, en LD :D Är såååå j*****vla närvös måste jag medge! Herregud :P

Snart ska jag ut och ge pållarna mat och sen ska jag knoppa Empan för det hinner jag inte imorgon för tävlingen börjar vid 10 och sara och jag ska rida ut innan framhoppningen! :)




Foto: Jag.

Önskas mer bilder? Isåfall säg till i en kommentar!


//Disa.

Hemkommen

Ja nu har jag kommit hem från skolan då. :D Har precis bloggat på min andra blogg så tänkte göra ett litet kort inlägg här också.

Red ridlektion igår. Gick jättebra för mig tycker jag! :D förutom att hon var väldigt piggelin! xd

Aja, orkar inte skriva mer så läs mer på http://tavlingsfiaskonet.blogg.se




RSS 2.0