Hejsvejs igen.

Hejhej igen! :D
Nu har jag varit i stallet och massa! föst när vi kom till stallet så var Anneli, Moa, Anne.Louise, Victoria och Tove där o jag och mamma då ;) när vi kom dit så fixade vi lite med Mynta, jag gick och hämtade spån till henne osv ;) Sen så gick jag till Abby :D Tränade henne från marken idag! :D Gick superduperbra! :D Sen så gick jag och fixade Abbys mat och la ut höet i högar ;D Gjorde mycket, mycket mer men orkar inte berätta allt ;D Men här kommer iallafall lite bilder som jag tog, inte så jätte många men några iallafall ;)



Myntisen <3

Myran! :D

Laddar upp resten av bilderna imorgon för måste gå och göra mig i ordning nu men hejdå!



första skoldagen ;)

Hejhej!
Första skoldagen var väl helt ok!:) Var typ som vanligt men nu är det iallafall ny vecka!;D Och på torsdag är det ridlektion kuligt!!!:D Igår på kvällen så var jag och mamma o släppte in hästarna det gick väl ganska bra!;) Abby får gå på lösdriften med Mysan och Holly;)<33 För Cosika behöver ju stå i en box så jaa!:)) Men hejdå! bloggar mer sen när jag har varit i stallet:)






Mysan!:D<3

Ingen ridning idag:/

Hejhej!

Det blev ingen ridning idag Moa fick rida Abby och sen så hjälpte jag Tove med Mysan när hon red!:D Det blev inte riktigt som vi tänkt oss idag för att Mynta har fått fång :// Cosica också! Det är höselagets(stav). den balen de fick fång av   var förstaskörd(stav) och de är lite starkare elr vad man nu ska säga men de kommer bli bra! det ska bara stå i boxarna några dagar osv men är ju liksom glad att det kommer bli bra!!!:D:D Men imorgon börjar skolan segt men ska ändå bli kul att träffa alla kompisarna!!!:D Tog inga bilder på hästarna idag för batteriet tog såklart slut när jag skulle ta kort -.- men kommer snart hiss och diss hejdå sålänge! ;)


Abby:)<3

De flesta kanske inte vet så mkt om Abby så jag tänkte berätta lite om Abby!:D
Abby heter igentligen Abigail då;)<3 vi köpte henne 2010 i februari så det var typ några veckersen jag hade haft henne i 1 år!:D<3 Men Abby är en superdupermysig ponny!:D Hon fyller 11 i år så är alltså född 2000;D<3 Abby har blivit jätteduktig nu vi har som högst hoppat 85 cm nu iallafall;) Har inte tävlat mkt med henne men nu i år ska jag börja tävla lite klubbhoppningar,klubbdressyrer och till och börja med innan det blåbärshoppning;)<3 Men vi har tävlat klubbhoppning en gång innan 50 cm men det gick ganska bra kom till 5 hindret sen så gick det inte så bra men sen har det inte blivit av att vi har tävlat mer:// Men När jag hade Brandy så tävlade jag bara blåbärshoppning med honom men iallafall;) Det var dfr jag gick på lila kortet igår för att jag skulle börja tävla lite nu!:D Men rasen på Abby är welshponny!:D<33 JAAA det var iallafall lite:D Men Abby har blivit en helt annan häst sen vi köpte henne verligen!:D<3 Men om ni vill veta mer om Abby så fråga bara:D
Här kommer lite bilder på Abby fast ni har redan sett dem men har inga bilder på Moas data:)
Abby är bäst!:D<3
Jag och lilla Abby!:D
hejdå!

JAAAA! Är överlycklig. Läääs! :))

Heej!
Just nu är jag typ ÖVERLYCKLIG!

Idag var jag & red min Empiistump :) gick super! Först tränade vi lite dressyr/markarbete. Sen började vi hoppa lite smått :D Vi började med ungefär 65-70 cm ? Sen gick vi upp till 90 cm & hoppade det några gånger. Sen höjde hon till 95-1 m! :) så gick super. Hon var snäll & hoppade bääst som vanligt! Film kommer :)


& nu till det bästa. VI SKA TYP HYRA EMPAN!!!!!!! :D<3 Är SKITGLAD! Fanny sa att vi fick, mamma & pappa gick med på det! :) Nu ska vi bara fixa stallplats & sen lite andra grejer om hur länge vi ska ha henne och kostnaden & så. ÄR VÄRLDENS GLADADE NU! :D<3
JAG ÄLSKAR DIG EMPAN, DU ÄR VERKLIGEN VÄÄÄÄÄÄÄRLDENS BÄSTASTE HÄST!

Alla kommenterar! :)



Är med Moa:)

Hejhej!;)
Just nu är jag med Moa:) Vi har kul ;D Idag på morgonen så var jag mamma, Moa och hennes mamma:) Det gick bra vi släppte ut hästarna som vanligt sen så tittade vi lite i hagen och massa sen så gick vi upp och mockade och hämtade hö;) Och sen ska ju jag och Moa vara ett tag;) Moas häst och hennes mammas häst då Guapa och Abby har blivit jätte bra kompisar!!:D Kuligt;) Men nu så sitter jag och Moa vid varsin data vi är hos henne :) Men här kommer en bild från idag på Abby och Guapa  Moa tog bilden:)
besök hennes blogg : http://sotnosenguapa.blogg.se
Här kom en bild på Guapa och Abby :D
Hejdå!

25 Februari 2011

Hahah.. har ingen rubrik! ^^




Var på torsås ryttare idag igen för skulle ta lila kortet för dom som tävlar: blåbärshoppningar, klubbhoppningar, lingondressyr & klubbdressyr :) så då gjorde jag det för hade tänkt starta lite dressyr nu till våran hade jag tänkt! :D
Men vi gick igenom regler som vi var tvungna att följa och så. Hur det går till lite på lokala/regionala tävlingar och så. :)


Längtar så attans till imorn då jag ska rida och träffa min lilla Empan som jag inte träffat på åratal känns det som! :D men äntligen! Kommer bli såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär kul! Har saknat henne enormt. sen har jag en liten hemlis som jag tänker berätta efter om det gick vägen :)) längtar apamycket. :p

Hinner inte skriva mer, klockan är mycket. Ses & hörs till nästa gång!

Bjuder nu på inte så många bilder på Empan och mig sist jag red henne! ♥





Ja, det fick bli dessa bilder! ;)) kommentera mer än gäärna!



:):):)

Hejhej!:)
Hann inte blogga igår, sorry;) Hade liksom fullt upp;) Men det gick bra på ridlektionen igår:D Fast ramlade av men det gick bra hahah;D Men vi hoppade då och när vi skulle hoppa 65 rättuppstående så hoppade hon superkonstigt haha xd så jag tappade balansen och ramlade av men det äär sånt man får ta i ridningen;) Men ikväll ska jag på lila kort det är bra att ha det på klubbtävlingarna och så:) Men Disa hade nog skrivit det redan:)))
Hejdå!!:))

hiss & diss!

Nu kommer lite hiss & diss :) Så skrolla ned ↓

DISS:



Dissar denna fula hjälm. Inte min smak precis!



Fy vad ful hjälm! Extremt ful och överdriven.



En annan färg på samma hjälm. Asså dom är verkligen inte min smak. Sjukt fula måste jag säga!


HISS:



Hissar denna ridhjälm! :) Alla säger att den är super. Men den är riktigt dyr!



Sen hissar jag lädergrimmorna!



Sen hissar jag dom här ridstövlarna! Riktigt bra är dom! Prisvärda :) Dessutom bra och följsamt läder! Rekommenderas!






Saker jag vill ha!

Nu kommer lite saker från hööks jag vill ha :)




Vill ha vita ridbyxor när jag tävlar. Vet att det är lite tidigt med vita ridbyxor, men vill ha :)



Ett par jeansridbyxor jag skulle tänkas vilja ha.



Eller dom här jeansridbyxorna.



Denna sommarjackan :) Tycker den är snygg.



Heheh, vill ha en tävlingskavaj. "Vill ha" sa jag :))



& de här ridstövlarna. Älskar de här! :)




Ja, det var lite saker jag ville ha från hööks. Någon som kan säga vad som är bra och dåligt? :)



Torsås ryttare idag :D

Tjenatjena.

Idag har jag vart på torsås ryttare då. Det är ju en sportlovsvecka med massa aktiviteter. ;) så jag tänkte att jag kunde vara med på en tipspromenad till häst.
Så då var jag det :D

Fick söta Musse. :D Vi red lite i skogen och på grusvägen och svarade på frågor. Det var förstås super :) rätt lätta frågor var det!
Men så var det en jättesvår fråga som jag knappt såg, så fick fel på den! ^^ Sen råkade jag kryssa i fel och då fick jag fel på den också men jag visste ju vad svaret var men jag råkade bara kryssa i fel :p
& Musse var så himla otålig så han vägrade typ att stå still, kanske bara i fem sekunder! heheh. Så det var lite svårt att skriva då xd Men det gick :)
Sen stannade jag kvar och hjälpte till att mocka och så. :D

Imorgon ska jag vara med på att ta ett lila kort för de som är med på klubbtävlingar! :)) & det är ju jag. Så ska gå på det. & det ska Hanna också. ;)


P.S. Snälla var med i tävlingen. Skit ifall ni gör fula headers, det kanske ändå är ni som vinner ? :D





Jippi!!!!:D

HEJJ!!!!:D
Jag längtar så mkt tills imorgon!:D Då ska jag ha privatlektion för Janette!:D Fick välja om jag ville hoppa elr rida dressyr men imorgon så ville jag faktiskt hoppa!:D Lektionen kommer bara vara i en halvtimme (30 minuter) så jag ska ha henne fram skrittad innan lektionen börjar för vill ju liksom ta vara på den tiden man har :D<3 För det är ju verkligen inte ofta man får privatlektion (iallafall inte för mig eftersom jag rider i en grupp) Ni kanske inte visste men jag och Disa går i samma ridgrupp och 5 andra;D så vi är 7 i min ridgrupp sammanlagt ;) men det var ingen ridning denna veckan på ridskolan eftersom att det är teorivecka denna veckan;)<3 men jaaa;D
Tack alla som kommenterar min och Disas blogg vi blir så glada!:D Idag så har vi haft statestiks rekord på bloggen!:D Men snälla var med i tävlingen för om vi märker att ingen är med så kanske det inte blir nån tävling mer (jag sa kanske) men ahhh..:D
Ha det bra bloggar mer imorgon kommer ha ganska mkt imorgon eftersom att först kommer hovslagaren och sen så kommer vi lasta Abby osv sen på kvällen kommer veterinären;)))
Hejdå!

TÄVLING!



Ja, då var det dags för en riktig tävling :)
Tävlingen går ut på att den som gör finast header till oss vinner.
Priset ska vara att ni får en reklamering på er blogg (om ni har någon), om ni inte har någon så får ni säga vad ni är medlem på något annat i ungefär en vecka kommer vi reklamera er, iallafall en eller två veckor. Sen får ni en redigerad bild, antingen ber jag en person som är JÄTTEDUKTIG på att göra bilder, eller så gör jag en själv. :)
Så, den som gör finast header till oss vinner. Och ni får bestämma helt själva hur den ska se ut och så.
Tävlingen är slut 5 mars! :)
Om ni är med, skriv "med" i en kommentar på denna bild.
Sen när ni gjort klart er header. Mejla [email protected] med er header till oss.


//ponnyfiaskonen


Bilder :D

Hejhej! :D
Idag så ska jag vara med Moa :D sen ikväll ska jag till stallet, kanske rider lite barbacka på Abby :D Men skriver mer om det sen ;) Men sen så ska jag ringa till ridskolan och se vilken tid jag ska ha på min ridlektion också :D Men här kommer lite bilder på min katter och hästarna såklart :D
Min finaste Abby! <3
Abby innan en ridtur i skogen ;)
Bella jag sakanar dig :'(<3 Min gamla katt :'(
Abby och jag för någon månad sen xd
Holly!
Mynta :)
Jag och Abby i sommras! :D
Jag och Abby i sommras igen :D<3

Mysan! <3
Jag och Abby på julshowen ;D
Abby på utställning :D
Jag och Abby igen, hahah ;D
Meia :D min nya katt :')
Ridläger 2008! saknar! <3
Här kom lite bilder ;D
glöm inte att kommentera bara :)

23 Februari 2011

Hade ingen rubrik så fick bli den :)

Tänkte starta "veckans fråga". Tror ni att det kommer bli bra?! :)


Veckans fråga är: Är det någon som gillar vår blogg och tycker den är intressant?! Vi vill gärna veta om vi ska förbättra någon eller ta bort något för det är väldigt viktigt då vi gärna vill att ni ska tycka den är intressant!
Slösa bara några sekunder på att kommentera detta inlägg, hade vart bra.

Puss & kram :)


ABBY ÄR BÄST! ♥

Hellu :)
Idag har jag inte gjort mycket, varit hemma och såklart i stallet! <3 Idag så kom Moas och hennes mammas nya foderhäst :D Guapa (stav) xd Hon var jättefin! :D De andra hästarna vad jättenyfikna på henne, hiihi ;D Men när de kom med Guapa (stav) så ställde de in henne i hennes box som hon ska ha (hon kom på kvällen) och sen så släppte vi in alla hästarna ;D Då när hästarna hade kommit in så höll jag på att gosa med min bästaste Abby! :D Sen när alla vuxna stod och pratade så gick jag, Moa och Tove och tog in Mysan och gosade med henne :D sen så lekte vi ute och körde varann i skottkärran (stav) och sen så lekte vi i halmen och så xd  sen så skulle jag åka hem :// Blev ingen ridning idag eftersom att det inte var så jättebra väder så mamma och pappa ville inte att jag skulle åka till stallet och rida idag "/ dumma snö!! "/ Vill inte ha nån snö! vill kunna rida mycket ju! :p Men igår när vi var på hööks så köpte mamma ett nytt täcke till Mynta, men det var förlitet så Abby fick det :D
Det var detta täcket jag fick av mamma som Abby ska ha! <3

Men imorgon så kommer det kanske en liten bildbomb! :D
får se vad jag hinner ;)
GLÖM INTE ATT KOMMENTERA OFC! :D<3

Kul dag hos Sara!

Tjena!
Nu är jag hos Sara :) & som sagt så ska vi ju då sova över. Idag har vi gjort rätt mycket :D Först så löshoppade vi Chivas, han kom upp till 1 m! Han var jätteduktig såklart :D Sen gick vi till våra nu för tillfället våra sköthästar, som är ett par shettisar.
När vi kom dit tog vi in dom från hagen. Jag tog Trixie och borstade henne, man märkte att dom var inte skötta på ett tag för dom sprang på en och massa. Inte precis normal, men det gick :) Trixie var jättesnäll i ridningen, bara lite seg, men det gjorde ingenting. Dock kunde hon hoppa till & bli lite rädd ibland men det var ingen fara. Hon blev inte speciellt rädd när jag red henne! :) Men däremet Heo (Som blev Saras sköthäst) kunde bocka ibland. Men inte alls ofta! :D Annars var han väldigt snäll också, men kunde bitas. Ja, det blev rätt lyckat iallfall, men vi fick allt ta hem tränsen och smörja dom för dom var väldigt utslitna och mögglade, inte så trevligt. Menmen! :p
Ja, sen gick hem och mockade hos alla tre hästarna, sen red Sara och jag. Jag hade Habben, och Sara hade Casper. Gick bra, bara att han försökte bocka några gånger. Men han bockade en gång fast jag ramlade inte av.
Sen gick vi hem. Och då skulle vi åka och ta hand om ett par får :) Vi åkte i en traktor det, ja det var ju en lastare om man ska vara helt perfekt. Det var skitkul. Saras halvbror Lukas var med och körde den förstås & han är jätteroligt. Ja, när vi var där gick Sara & jag direkt in till fåren och skulle fånga några lamm, lyckades inte sådär jättebra. Men något lamm här och där fick vi tag i. ;)) Och dom var jättesöta! Sen fick jag lära mig köra den där lastaren också. Och det var jättekul! :D Sen gick vi in och åt, drack läsk och lite så :) Sen satt vi vid datorn och nu ska vi smörja tränsen som vi tog hem åt shettisrna. Bye!

Hööks idag :D

Hejhej! :D

Har nyss kommit hem från hööks :) Emma följde med också för hon skulle köpa en hjälm osv ;) Men jag köpte ett par ridbyxor :) behövde nya eftersom att det var hål i mina andra ridbyxor :p sen köpte jag ett nytt ridspö :D och 2 kryssgjordspaddar :) Sen köpte jag 2 nya matskålar till Meia men inte på hööks ;) Men här kommer lite bilder på det jag köpte från hööks :D



Ridbyxorna jag köpte eller man kanske ska säga jeansridbyxor :)


Ridspö med läderhandtag ;)


Och 2 kryssgjordspaddar ;D


Jag tänkte det om ni kommenterar det flesta inläggen och skriver med er blogg (om ni har någon) så kommer jag och kanske Disa reklamera den ;) I några dager eller nån vecka elr så :)) 


Men bloggar nog mer sen, hejdå!


BILDBOMB!

Okej. Nu kommer en liten bildbomb på mobilbilder! :) En del kan vara rätt gamla, från denna sommaren & så. & bildbomben kan bli på allt möjligt, så förbered er :) hihihihi!



Jag saknar dig Willy! :(



Här har vi Citrus :)


Detta var ett träd som Sara & jag hittade när vi var ute i skogen. Det var riktigt coolt! :)



& här har vi mig när jag åker skridskor på våran is :)



Här är en jättesöt kalv i Saras ladugård.



Heheh, min kalv!


Bobben!



En häst jag ritade xd Jag tyckte den blev sådär!



Jag & söta Calippo.



Min älskling! Snake :D



Habben!



Jättefin bild på Habben! :D



Svartnos :)



Hahah, jag flyger på ett gupp med brossans cykel! :p



HAHAH. Jag på min egen cykel!



Svartnos!






Ja, det var en liten bildbomb, & nu vill jag att ni ska kommentera! :)












Rolig dag idag :D

Hej!
Idag ska jag sova över hos Sara. Vi kommer ha bäst, som alltid! :D Ska komma dit runt halv 12, kan bli tidigare. För vi 12 ska vi ta hand om shettisarna. Vet inte riktigt vad Sara hade tänkt vi skulle göra, men det blir väl något :)
Sen någon gång under dagen ska jag rida Habben. Tror Sara ska hålla lektion. Hon sa det iallafall, hahah! Så får se om det blir så :D
Sen ska vi mocka hur stallet, Sara ska rida hennes nya häst Casper och massa annat. Vi kommer helt enkelt ha fullt upp :)
Men jag vet inte riktigt om vi har tid för datorn. Annars kan jag blogga då! ;)


Föresten, är det någon som vill ha en tävling på bloggen? Kommentera gärna vad för tävling isåfall :)♥


Här kom en bild på mig och Empisen!





Hästar jag har ridit :)

Hade tänkt att skriva om lite hästar som jag har ridit, har inte bilder på alla.
Kommer inte ladda upp bilder på ridskolans hästar och så men jag har ridit de också ;D
Vi börjar med Brandy. men han har jag ju ridit många gånger innan vi fick avliva honom "/
Det var så kul att rida han! <3 Han lyssnade alltid på en och det!
Såklart Mynta :D Hon har luftig trav och är super att rida ;D
Abby!
Hon är helt klart bäst att rida :D
Mysan! :D Hon är jättebusig och när jag red henne sist så höll hon på att bocka av mig, haaha xd
Tingeling såklart! :D Hon var helt klart super att rida! :D
Chivas! :D Han är busig haha! :D


Asså jag har ridit jättemånga fler hästar men jag orkar inte ladda upp fler! ;D
Men jag bloggar mer imorgon :D
Hejdå ;)

Rubrik...

Hejhej :)
Som sagt så var jag ju på löshoppning med Abby idag :D När vi skulle lasta så ville inte Myran gå in i transporten, de stod och försökte få in henne i 1 h!! Men Abby gick in jättesnällt som alltid :D På löshoppningen så hoppade hon som högst 95, vi tog inte högre denna gången men hon var jättesnäll! :D Men sen kommer Emma, hon ska sova över här en natt till :D Vi kommer ju såklart att ha det bäst som alltid :D Men det var lite segt att Myran inte gick in i transporten så hon fick inte följa med för annars hade vi inte hunnit till löshoppningen :// Men vi får hoppas att det blir bättre! ;)) Men här kommer några bilder från idag, kom ju ihåg kamran :D Men tog inte alls många när hon hoppade eftersom att jag inte hade så mycket tid med det! Men här kommer några bilder iallafall.

Hihi, min älskade ponny!


Världens sötaste babban

När Abby hoppar 90 cm ;D vet att bilden inte alls blev bra!
Men det är iallafall min söta Abby på den! :D<3

Asså har en fråga till er, liksom hur ska det bli, det är inte alls kul att blogga när ingen kommenterar, jag skiter i detta snart! "/




20/2

Tjolahopp allesammans!


Idag hade jag inte tänkt göra speciellt mycket. Typ plugga bara :s längtar inte precis! Men måste, pga ledigheten.
Men nu är det S P O R T L O V :D goooooohh! äntligen.

men .. vet inte riktigt vad jag ska blogga om.


Föresten, missade ridlektionen i torsdags "/ Och dom hoppade bana! att jag missade det .. aja, får hoppa om tre gånger till :)

Och nästa helg .. ska jag rida EMPAN! Längtar jääääättemycket. Och ska få träffa alla kbfs hästar osv då! :D

men har ingenting mer att skriva.,



NU VILL JAG ATT NI SKA GE ÖNSKEMÅL OM VAD VI SKA SKRIVA OM! Ge önskemål om bildbomber eller vad ni vill veta osv :) tack.


Löshoppning idag :D

Hejhej:)
Nu har Disa satt in den nya headern vad tycks ?;D Men igår tills idag har jag sovit över med Emma:))) Vi ska kanske sova  över en natt till;)  Och imorgon ska jag åka till hööks och köpa nys ridbyxor och det kommer antagligen bli att jag köper mer saker ;D Men idag så ska jag ju på löshoppning och som sagt så ska ju Anneli och Mysan följa med :D Och Emma ska ju också såklart följa med =D Men kommer inte på mer att skriva nu men ha det bra :D Bloggar sen ;) Ska ta med mig kamran=) Hoppas bara att jag kommer ihåg den :D<3

Hejdå!


Hemma igen!

Ja, nu är jag då hemma igen :) har haft det helt underbar på Gran Canaria! Helt toppen har det var! Hinner inte riktigt berätta vad vi gjorde nu för ska alldeles strax dra!, menmen! Berättar nån annan dag :)

Haha, detta fick bli ett väääldigt kort inlägg, aja! ses till nästa gång :D



Stallet ♥

Hejhej ;D
Just nu är jag med Emma.B, vi har såklart kul! ♥
Vi var i stallet idag, blev ju ingen ridning men jag glömde ju såklart kamran -.- Men får försöka ta med den imorgon, men jag och emma mockade och fixade i stallet medans mamma fyllde påsarna med hö :)) Sen gick vi ut i hagen till hästarna, sen tog jag och Emma ut Mynta och Abby till paddocken och tränade lite från marken :D Sen så gick vi in med hästarna i stallet och bytte till andra täcken som var lite varmare :D Sen så släppte vi in alla hästarna i sina boxar ;))
Frallan åkte ju idag, det kändes ganska tomt utan henne men hon kommer att få det SUPER hos Emelie säkerligen ;D♥ Men jag har fixat en ny header nu :) Disa ska bara sätta in den för jag suger på sånt -.- så får se om hon gör det snart :'D Men ska äta nu, bloggar nog efter vi har ätit :D
Hejdå!

Litet inlägg ;)

Hejj!
Just nu blir det ett kort inlägg men ikväll ska jag försöka göra om bloggen lite men kan inte lova något! ;D
Har laddat ner ett fotoprogram nyss men jag ska bara lära mig det först xD var bara det jag skulle säga,
hejdå!
//Hanna!

Inte bloggat på länge :)

Hejj! :P
Vet att jag inte har bloggat på länge, sorry! :) men det är så himla tråkigt att blogga när ingen kommenterar så snälla börja kommentera mycket, ska försöka blogga mer idag och ikväll ;) men i torsdas var det ju ridlektion :D vi hoppade :) det var skitroligt och gick super ;* Hon bockade bara en gång ;D Men vi hoppade bana och hon var ganska pigg :D men när vi skulle galoppera på långsidan så tyckte hon det var så roligt så hon galopperade järnet men hon bockade inte ;D Aaa, som sagt det var skitkul! :D Men igår så var vi och hämtade min nya katt Meia :D Hon sov hos mig inatt, haha :) Men hon är superdupersöt! :D kommer bilder på henne sen. Men idag får Abby vila eftersom att vi ska på löshoppning imorgon :D har inte varit på löshoppning på ganska länge nu ;) Men skriver om det imorgon. men bloggar nog mer sen, ses så länge! :D
Kommer bilder sen när jag har varit i stallet, ska försöka att komma ihåg kamran ;D

Är med Johanna nu :)

Hejsan :)
Just nu så är jag med Johanna. Vi har kuligt :D Vi har nyss ätit och så :D Men vet att jag inte har bloggat på nån dag eller vad det är men stå ut! ;D Men ikväll så ska jag till stallet, kanske rider om det inte blir för mörkt, hoppas inte att det blir så jättemörkt! Men imorgon så är det träning :D Tror att vi ska hoppa :D Hoppas att hon inte bockar men har tränat med henne i ridhuset nu, så nu ska det nog inte vara några problem :D men kommer inte på mer att skriva. Fast bloggar nog mer ikväll när jag har kommit hem från stallet ;) Och snart någon dag i veckan så kanske jag har en liten frågesport på bloggen :D
Ha det bra, hejdå! :D


Fick bli en bild på brandy, hade ingen på Johannas pappas data xd Men jag saknar dig Brandy :'(

Och snart har vi sportlov, YEAH! :D


Hejdå!


13/2

Hej! Nu e jag pa Gran Canaria. Som sagt so kan jag inte skriva de sista bokstaverna i alfabetet. Ni vet, "engelska" hahah. Men jag ska forsoka so gott jag kan so att ni kan lasa det!

Vi har verkligen superduperkul! Vi har badat osv hela dagen o haft det gutt! & det ar JATTEVARMT har po vorat hotel! Det e jattemycket berg osv! SKITCOOLT! :D och djupa dalar & ascool natur e det har ockso!

Har solat & badat hur mycket som helst, har redan blivit brun :p hihih! So jag kommer komma hem solbrend & brun nar jag kommer hem :D yeeey!

Menmen! Jag KANSKE loggar in nogon annan dag i veckan, for se om jag for! :p Jag har typ 20 minuter kvar tills jag inte for sitta po datan langre :( bajs po det! menmen. Nu ska jag dra. Berattar mer nar jag kommer hem om hur jag haft det & vad vi har gjort. Hejsvejsan :))

P.S. saknar hastarna & alla mina kompisar o mina djur soklart! Puss po er!

 


Ridhuset idag :D

Hejhej :)
Idag har jag ridit :D Jag och mamma körde upp till ridhuset idag :D Först så red jag Abby, och sen så tränade jag markarbete med Mynta :D Det var jättekul ofc! Men sen kunde jag inte rida mer i ridhuset för det skulle vara löshoppning :)) Men det är löshoppning nästa söndag igen så då ska mamma och jag åka upp till ridskolan med Abby! :D + att Annelie och Myran ska kanske med då också :D men sen när jag kom tillbaks till stallet så mockade vi och de som vanligt. ;) Men sen när jag kom hem så gjorde jag ingeting, åt bara xd Men nu sitter jag här och sen lite senare ska jag och mamma åka och släppa in hästarna :D Men nu MÅSTE ni verkligen börja kommentera lite mer! ;) Men har lovat att det ska bli Hiss och diss så många gånger nu men har alldrig blivit av "/ Men nu så ska jag leta efter grejer :D
Hejdå!
P.S. kommer hiss och diss snart :)

Bästa:D<3

Hejj;)
Har inte bloggat på typ två dagar men har liksom inte haft tid :) I torsdas så var jag på ridlektion det gick väl bra fast hon bockade i galoppen igen men jag tror nog att hon är lite pigg bara ;D Igår så hade jag och min Kompis Tilda Sovaöverkalas eller vad man ska säga xD<3 Vi hade jätte kul:D<33 Fast vi somnade typ inte förns kl 3 på natten ;) Så är lite trött nu :))) Men idag var jag ju såklart i stallet :D Först så mockade jag och fixade foder ;)<3 efter det så gick jag och hätade Abby :) Red inte idag för det var så himla hårt i paddocken! Det var verkligen skitväder igår och då menar jag verkligen skitväder! Men jag tränade Abby lite från marken :D Hon var jätteduktig och gick eftermig hela tiden och stannade när jag stannade och jag höll inte i henne men det flesta hästarna gör det men iallafall;D Nu när Disa är på semester så för jag försöka blogga så mkt som möjlig !:D ska verkligen försöka ;))) Men det är jättetråkigt om ingen kommenterar "/ för om ni inte kommenterar vfr ska jag då lägga tid på att blogga ? men får se hur det går :D Ska lägga in lite hiss och diss snart :D Men bloggar när som helst när jag har hittat lite saker som jag kan HIssa och dissa:D
Ha det bra!


11/2 EN DAG KVAR!! :D

Hejj på er, dax för bloggandet igen :) var typ (?) ett tag sen nu.. Eller iaf för nårra dar sen. Skolan har vart helt okej. Fick ett bästishalsband idag av Emma.b helt utan anledning ? hehe. jag visste inte ens att vi var "allra" bästa vänner. Men tydligen tyckte hon att jag var det.. aja :) men har henne, moa & Emelie som "allra" bästa vän. och Sara får jag ju självklart inte glömma, hihih :)
så har ju rätt många bästisar.. tycker typ att det blir bättre då! :D


MEN IMORGON ÅKER JAG.. SLIIPPA KALLA SVERIGE :DDD JIIHOOO! & jag kommer blogga ngn gång under den veckan :) men mest kommer jag sola & ha det gutt. Sakna emme & sara kommer jag göra.. kanske ngn mer ?
vi åker från KAAAAALMAAAR :D<3 wiiie på det! o vi åker vid ungefär 4 tiden ?

p.s. dom som vill prata med mig ngn dag under veckan, jag kommer vara inne på söndag kväll runt 5,6-7 tiden ungefär. runt den tiden iaf :) så alla som vill prata med mig, JAG LOGGAR IN PÅ MSN! hahha. puss på er.



Har inte bloggat på ett tag ..

Hejj
!;)
Sorry att jag inte har bloggat på ett par dar ;) Har liksom inte haft lust!;O Men nu ska jag försöka blogga mer :D Men idag har det varit som vanligt har varit i skolan och haft tråk som vanligt typ -.- men ikväll ska jag till stallet också :D Imorgon är det ridlektion:D Men bloggar mer sen när jag har varit i stallet kanske gör hiss och diss sen det beror på om jag orkar hihii ;)

Men här kommer lite bilder ;)


Här kommer en bild på min nya katt som vi ska hämta snart det är 9 dagar idag :D<3

Babbs;)<3 Men bloggar nog sen hejdå!



8/2

Hallu på er alla.
:)


Skolan.. har vart normal.. seg som fään!
Hanna skrev inte igår.. Hon orkade inte :p men jag skrev ju allt. men vi är ju aktiva i alla fall! :D

är det ngn som tycker att vi borde byta design / header snart ? den kanske börjar bli för långtråkig ? säg till i så fall :)


men just nu sitter jag här och gör eng-läxan. Tråk på det :p

saknar min förjäkel emelie :D hahha.

                                         

                                                               men finns typ inge mer att säga.
                                                               Är det någon som har förlag på bilder/bilder ni vill se ? :)




Svar till Sara.

Postat av: Sara ;D<3

Jaha :P
Vi hade det bäst med honom ;)
Men är lite stor nu :'(
Aja Jag har casper :D
Min lillaa sötnows<33
Men vi hade det bäst på den tiden :D<3

2011-02-07 @ 21:31:10
om: tänkte berätta om tävlingar jag vart på :)


Svar Sara: Hahah :D 
Ja "/
haha.
oja :) 




Svar till Cecilie.

Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Vad duktiga! :D

Kika gärna in i min musikblogg med den allra nyaste låtarna och fetaste remixerna, och såklart massa massa annat! :)

2011-02-06 @ 20:08:09
om: tänkte berätta om tävlingar jag vart på :)


Svar Cecilie: tack!

okej.. det kan jag väl.. ! ;D



Svar till lovisa.

Postat av: lovisa

Kul att vinna!:)

2011-02-06 @ 19:57:25
om: tänkte berätta om tävlingar jag vart på :)


Svar lovisa: vet inte riktigt vem du är heller för den delen.
oja. det är kul att vinna! :)



Svar till Moa.

Postat av: moa

har du lust att hjälpa mig med en sak ?
kolla mitt första inlägg. tack i för hand skulle verkligen behöva din hjälp !

2011-02-06 @ 19:52:19
om: tänkte berätta lite om tävlingar jag vart på :)


Svar Moa: inte för att jag vet vem du är.. men visst. Ska läsa :)



Svar till ?

Postat av:

Tävling går inte i 40cm!
Då måste det vart CLEAROUND. Och de är INTE tävling.

2011-02-06 @ 19:39:59
Tänkte berätta lite på tävlingar jag vart på :)


Svar: Ne. det går inte, vet det! & jag vet att man inte "kallar" det "tävling". Men jag skriver väl vad jag vill ? det låter ju lite dumt att skriva: tänkte berätta lite på clearounder jag vart på samt tävlingar :o så kallar hela alltet (stav) för tävling. men jag är medveten om att det är Clearound & inte tävling. Där fick du ditt svar.
Dessutom är det sjukt fegt att inte visa sitt namn vem det nu är :s




Svar till Sara.

Postat av: Sara ;D<3

Hahah vi hade det bäst och vilka sång röster vi hade xD
Hahahahahaha (garv)
Love it<3
Och vi kunde allt dansa!<33
Vill träffa Empan :DDDDD
Förtsa pax va? (PÅ att rida henne) <333333

2011-02-07 @ 21:22:44
om: 7/2

Svar Sara: Hahha ja :pp GARV!
Jodå, det är du, men jag är ju allra först, hahah :p tänker inte släppa på er innan för att se hur hon är (om jag köper henne, vilket jag hoppas).




Svar till Emma.

Postat av: Emmas Pussel<3

Mm, hästen var jätte fin, bra och söt <333 Men Disa, snart måste vi vara bara och i sommar eller vår eller, så måste jag bara prova att rida Empan om jag får alltså :) <333

2011-02-07 @ 18:54:51
om: 7/2

Svar Emma: oja, klart vi måste var snart. var ju ett tag sen nu :)
& ja, det är klart du kommer få rida henne :))






7/2

Hej! nu är jag med bästaste Sara :D vi har alltid kul såklart! Hehhe, vi har dampat oss osv :p

Sara har fått en ny hästapålle :D heter Capsar, skitsöt! :)♥




HAHAH!



Men kolla in hennes blogg, hon har den med en annan tjej, menmen http://flippson.blogg.se

:D

Men har typ inget mer att säga! <3




Saker jag vill ha :D

Här kommer lite bilder på vad jag vill ha :D
John Whitaker benskydd:D
Detta täcket skulle köpt det för några veckor men det var slut då ... :)
Detta Shabraket det är skit coolt tycker jag :D
Detta var ganska snyggt :D
Sånna här blåa ridbyxor!<3 Jag älskar verkligen dem!:D
Domma stibyglarna skulle vilja ha dem! Men de är så stora!
Skit snyggt shabrak verkligen!:D
Det var lite saker jag ville ha ;)
Vet inte om jag bloggar mer för idag hejdå!:)
Fast jag och Disa kommer nog inte blogga lika mkt imorgon eftersom att vi går i skolan ;)
Hejdå!

Läs!

Asså nu ska jag berätta nått för er tittare. Så håll ögonen öppna!

Ni får gärna ställa frågor till oss om saker vi kan förändra eller något annat ni vill se på bloggen! Vi lovar, vi försöker uppfylla era önskningar så gott vi kan :)

Det var det jag hade att säga.






Tänkte berätta lite om tävlingar jag vart på :)

Fick ju ett önskemål från Josephine om att jag & kanske Hanna skulle skriva om våra tävlingar vi vart på :) så här kommer det..




Jag börjar med min första tävling & uppåt. Det var en stor blåbärshoppning på 40 cm :) Jag hade min favorit Pussel (dåtiden). Jag var verkligen SUPERNÄRVÖS eftersom det var min första tävling, hade aldrig vart med på nån tävling innan! ;)) Jag hade hoppat banan innan på lektionen så behövde inte lära mig den. Sara & Nicole skulle ha samma häst som jag, alltså Pussel! & jag var den andra som skulle tävla i 40-klassen :) och det var ju alltid extra närvöst (tyckte jag då). Men jag klarade hela banan utan konstigheter! & då blev jag så glad så jag vet inte vad! Jag berättade för alla hur duktig Pussel var osv :) Sara klarade också hela banan utan några fel & efter det blev Pussel vår favorit på ridskolan. Nicole klarade INTE banan på Pussel för han vägrade (för lite fart).




Min andra tävling var en klubbhoppning. Jag tvekade inte ens på att vara med på en klubbhoppning efter min första tävling :) Sara kom med idén att vi skulle hoppa Pussel på 50 cm, fast Sara valde istället 60 cm. Mamma var tveksam till det men jag lyckades övertala henne!
Sara & jag skulle tävla klubbhoppning på en lördag. Vi steg upp jättetidigt (vi bodde jättenära varann på den tiden) och så cyklade vi tillsammans ner till ridskolan där tävling uppstod :) vi var nästan först dit förutom dom som hade transporter för en del av dom hade redan kommit. Precis när vi kom dit kollade vi startlistan och checkade in hos Pussel. Vi började rykta honom. Men vi väntade med att sadla honom tills vi hade byggt banan klart & lärt oss den :) vi skulle tävla i paddocken. & när jag såg dessa titthinder blev jag ju förstås glad över att få hoppa våg & plank för första gången! :D
Efter att vi byggt & lärt oss banan sadlade vi & tränsade Pussel. Som sagt så var jag före Sara med att starta med Pussel så jag började värma upp honom. Han var snäll på framhoppningen medans jag statt uppe på hans rygg och var SUPERDUPERNÄRVÖS! Jag tyckte att det kändes jättebra på framhoppningen och hoppades på att få en rosett. Men så blev det inte när vi kom in på banan. Han började hetsa upp sig & ville inte gå in i paddocken. Sen började han skygga för publiken! & då blev jag ännu närvösare. & när jag kom mot våghindret som var det första hindret började han vägra & hålla på. & efter första försöket gick det, han vägrade inte på andra men då hände samma sak igen fast på ett helt normalt hinder! Vet inte riktigt vad han var rädd för där, men jag manade på honom men det gick inte. Blev därför utesluten "/ Blev så ledsen att jag nästan började gråta, hade ju aldrig någonsin vart med om att en häst stannat på tävling förut. Menmen!
& han vägrade med Sara också.. Men jag slutade inte älska honom ändå! :) hade i alla fall bestämt mig för att jag inte skulle tävla klubbhoppning mer med honom sen :) men man måste ändå alltid vara med om förluster ibland! Men jag ville ändå inte då :p

Fick då ingen rosett.


Min tredje tävling hade jag bestämt mig för att inte tävla Pussel! Men det var en klubbhoppning det också :) med Snake på 50 cm!
Emma skulle tävla honom också. På en lördag!
Jag åkte dit ganska tidigt, denna gång hann jag inte med att bygga banan! Men jag satte igång med ryktningen, Emma var lite sen, hon kom precis när jag skulle hämta sadlen & tränset :) jag började sadla honom. Sen när jag sadlat honom gick jag & Emma för att lära oss banan :D jag hoppades ju självklart på att Snake var lite bättre, jag hade bara ridit honom typ 1 gång tidigare!
Men efter att vi lärt oss banan gick vi för att tränsa Snake ;) detta var inte en så stor klubbhoppning, & det tyckte jag då var mycket skönare!
Men jag började rida fram honom eftersom att jag var före Emma på startlistan vilkte vi kollat upp tidigare.
Jag tyckte att han var väldigt seg på framhoppningen & han hoppade väldigt slött :) Men det gick!
Efter en stunds uppvärmning och några skutt hoppade Emma upp på honom. & han var fortfarande slö.

Jag gick mot ridhuset, han var verkligen jättesnäll! Han gick snällt in i ridhuset! Där var han allt mycket piggare :D Fast mot första hindret fick man sitta och trycka och kämpa med honom hela tiden! Men när det var avklarat satte han fart :) Han var allt mycket piggare & hoppade super! :D
när jag klarat av hela banan var jag JÄTTEGLAD! :) Emma såg hur bra det gick och hoppades då på att det skulle gå lika bra för henne! & det gjorde det.
 



Min färjde tävling var en minitävling! Jag har inte så mycket att berätta om den men det var en blåbärshoppning på bara 20 cm med Snake! Var inte alls högt men han tog i alla fall skutt över dom :D
Det gick jättebra & jag fick en rosett :) tävlingen var efter att jag ridit på en ridlektion! ;)




Min femte tävling var en klubbhoppning på 60 cm med Snake :) jag skulle ha honom med en annan tjej som jag inte vet vem det är men hon hette i alla fall Wilma. ;) så vi började rykta Snake inom tystnad & hon sadlade o tränsade honom. Och medans hon red fram honom lärde jag mig banan :)
och jag fick tydligen inte rida fram honom o jag vågade inte fråga, hahah :p
Men för henne gick det bra & då ville jag verkligen satsa allt för att få bra ridvägar och en rosett! :) jag var ganska närvös men Snake brydde sig inte om det :D jag bara skrittade utanför ridhuset tills det var min tur. & han bara skrittade lugnt in i ridhuset och brydde sig inte om det var skrikande & stampande barn på läktare just då. Denna klubbhoppning var lite större :D
och som vanligt så var han seg mot första hindret men sen satte han fart som vanligt! :) han var jätteduktig och klarade sig hela banan även ifall det var nått titthinder!
Sen när jag kom ut så var jag ju förstås jätteglad! <3 och sen efter det travade jag av honom & skrittade rätt länge :)




Efter det var det min sjätte (stav) tävling & min sista än så länge! Det var en blåbärshoppning på 60 cm på Snaken :D
och det var inte efter min ridlektion eftersom att jag bytt dag nu! Men vi samlades och gick igenom banan & alla skulle vara med och bygga upp den. Jessica o Nicole skulle ha samma häst som mig. Det gick bra för dom och dom hade ganska bra fart xd Efter att dom hoppat bara 40 cm så hoppade jag upp på Snake :) så fick sitta där & vänta på honom igenom hela klass 50 cm, sen skulle jag starta som 2a på 60 cm :) Jag började med att hoppa fram några språng! Det var bara oxrar, det kändes som maxade allihop! & sen fanns det två kryss också! ;)) Jag tyckte att det kändes jättebra på framhoppningen. så skrittade lite på lång tygel medans de andra hoppade fram. Sedan fick jag ju ställa mig i ett hörn :p men det tog inte så lång stund innan det var min tur. Jag började med att trava runt på en volt tills hon sa "varse god & rid" jag travade ett varv till på volten och fattade sedan galopp. Han var SUPERPIGG! Verkligen ovanligt pigg den gången! :) men det var bara bäst! Jag var typ dubbelt så mycket snabbare än Nicole & Jessica som hade honom också. & allt gick super för mig :D och fick en rosett!
Jag var inte alls så närvös i början som jag brukar vara! Men det var ändå en lättnad att få en rosett! :D




Det var det! Hoppas att ni orkade läsa, kanske typ 2 st som gjorde det ? :o
Aja..


Rosetter:)

Här kommer lite bilder på Abbys rosetter och Brandys ;)<3
Det är inte så jätte många menmen ;) Har fler med Mynta också men har inte tagit bilder på dem <3:)
Vi börjar med Abbys rosetter ;)




Här är en bild på de kommer en till så bild på rosetterna;)

Inte jätte tydligbild menmen...:)


Har även vunnit denna med ABBY :D

Och denna:D Blev ingen bra bild men orkade inte vara så noga !;D

Och nu Brandys :D<3 SAKNAR DIG MEST BRANDY!<333333

Brandys rosetter hann inte bli fler :'(<3


Lite tydligare bild ;D

Sen har han vunnit en sån här ;)))


Här kommer en närmre bild på ett pris som Brandy har vunnit ;)<3  Disa fotade bilden men fick lov att ta den hihi<3

Här var lite av mina rosetter Ha det bra ;)
Kanske uppdaterar mer snart;)


Svar till Emma.

Postat av: Emmas Pussel <3

Och Empan och ridskolehästarna om du menar så :)<33333

2011-02-06 @ 14:26:34

om: Vill nu göra ett minne till de hästar jag ridit :)


Svar Emma: Empan vet ju alla att jag ridit & de flesta vet ju hur hon är :) men jag får se om jag lägger in henne.
Nej, inte ridskolehästarna :)) men kanske kan lägga ut på de ridskolehästar jag ridit någon gång! ^^


 

Rubrik...

Hejjj! :)
Jag har nyss kommit hem från stallet ;) Först så gjorde jag iordning i stallet, mockade och fyllde påsar med hö och lite :)
Sen tog jag och mamma in hästarna och gjorde de iordning, sen red vi :D Vi red inte i paddocken, det var så himla blaskigt så vi red ut :D Vi red en ganska lång bit på vägen :) sen svängde vi in på en lite grusväg så vi kunde trava lite :) Och sen efter det så red vi tillbaka hem till stallet ;) Så det gick jättebra idag :))) Ikväll så ska jag titta på ponnyakuten också ;) Men nu tänker jag berätta lite hur det var när jag hittade Abby och det :D
Först så var ju Brandy min häst :)<3 Men vi fick avliva honom till slut för han hade något i benet eller nått och det gick inte att göra något åt :'(<3 Han skulle bara få lida om vi hade haft kvar honom och man vill ju inte att hästen ska lida "// Men nån månad efter så bestämde jag och mamma att jag skulle ha en häst på foder men vi hittade ingen bra och vissa som var bra var jättelångt bort och vissa ville ha kvar hästarna i deras stall "/ Men sen så tittade mamma och jag lite på hästar som var till salu :) Och då hittade vi Abby :D<3 Vi mejlade till hennes ägare och fick fler bilder ;D och sen några dagar efter så bestämde vi oss för att vi skulle åka och titta på henne så vi ringde till hennes ägare och dagen efter åkte jag, mamma och pappa och tittade på henne, det var massa med snö då så jag kunde inte galoppera eller så men vi red ut en liten runda och hon var verkligen jättesnäll :D Sen när vi åkte hem så skulle jag och mamma tänka lite :) Men jag sa direkt att jag ville ha henne! ;) Och då bestämde vi att vi skulle köpa henne så en vecka senare så åkte vi och hämtade henne :D Och dagen efter när vi hade hämtat henne så var hon jättesnäll när jag red henne men hon försökte testa mig! :p Men hon var verkligen jättejobbig i början och sen kunde hon inte hoppa så super men nu så har vi hoppat 80 cm :D Nu är hon verkligen superduktig :D Hon är bäst! ;) Fast ibland är hon jättepigg ;) Som i torsdags när hon bockade, då var hon jättepigg xD
Och sen så kan jag berätta lite om hur det var när vi köpte Mynta ;D
Vi skulle köpa en häst som jag och mamma kunde dela på ;) Men först hittade vi en häst som vi hade på prov men han hade exem och han mådde inte bra hos oss för det var kanske mycket mygg och så där så han fick vi lämna tillbaka "/ Sen så letade vi efter nån annan häst i 1 månad, vi var och provred massa med hästar men det var inte riktigt som vi ville men sen en dag så hittade mamma en häst i skåne :D och det var Mynta, vi åkte och provred, det var ganska långt dit så vi tog med transporten och om hon var bra så skulle vi ta med henne hem och ha henne på prov:D Men vi tyckte såklart att hon var super så vi köpte henne :D<3 Sen så hade jag en liten shettis på foder så jag och mamma kunde rida ut tillsammans och så :D Hon hette Tingeling, hon bodde i stallet där vi skulle hyra box då och hon bara gick där och lite men sen så frågade vi hennes ägare och vi fick ha henne på foder :D Jag lärde mig jättemycket på henne, verkligen! Men vi tänkte att köpa henne men sen blev jag lite stor :'/ och då såldes hon, gud vad ledsen jag var då asså! JAG SAKNAR DIG TINGELING <333333
Men sen så kunde mamma och jag inte dela på Mynta så vi bestämde oss för att köpa en till häst :) Och då så åkte vi och tittade på Brandy och sen köpte vi han! Han var bäst, man kunde lita på han till 110% Han skulle aldrig göra något dumt!
Och sen blev han sjuk då :'( och sen hittade vi Abby :D<333
Ahh det var lite om dom, här kommer lite bilder på Abby, Brandy, Mynta och Tingeling :)

Brandy, Saknar dig!! :'(<3
Mynta :D Fast hon är tjockare nu eftersom att hon har ett litet föl i magen :D
Har haft henne i 3 år :)<3
Tingeling, vet inte varför bilden blev så liten:)<3
Abby :D
Lägger nog som sagt in Hiss och diss sen tror jag :)

6/2

Hej på er!
idag mår jag mycket bättre :) mest hyperförkyld, lite hosta & så. Ingen feber så kommer till skolan imon alla mina vänner :D Men tråkigt!

Slipper skolan om 6 dagar!   ... & just det, OM 6 DAGAR DRAR JAG TILL CANARIE ÖARNA :D men då blir det Hanna som får stå för underhållningen ett tag. Men sen kommer jag tillbaks, ska ju vara där en vecka men så länge får ni klara er med Hanna ♥

Föresten, nu börjar en del kommentera, men det behöves MYCKET mer för att vi ska nå upp till de vi vill!




& imorgon blir det rida :))      blir .. HOPPNING! yeah :D äntligen! Hoppas det kommer gå bra, hoppar väl säkerligen 60-70 ? eller bara 60 :) puss på det.




Men nu finns det typ ingenting att skriva längre. Men imorgon eller på tisdag kommer jag skriva om morgondagens hopplektion.

& kanske bloggar senare ifall det händer något eller om nått annat. får se :)




Svar till Josephine.

Postat av: josephine

en superbra blogg :D
lite mer om er skulle vara bra, eller vilka tävlingar ni varit på <3

2011-02-06 @ 13:01:54

om: Blir ett väldigt kort inlägg, menmen!


Svar josephine: tack!
ja, det skulle vi nog kunna göra :) jag ska prata med Hanna & så kan vi berätta om alla tävlingar vi vart på, hur det gick och hur hästen var. & sen kan vi berätta om oss själva :) önskemålat kommer någon dag!





Abby!♥

JIPPI!:D♥
Imorgon har jag haft Abby i 1 år :D♥ Abby är BÄST!:D♥
Hade tänk att jag skulle ladda upp bilder på min prisrosetter men datan  är knäpp så jag får försöka senare men lovar att jag bloggar mer sen ;)
Blev ett veldigt kort iblägg nu jag vet!;)
+ kommer kanske hiss och diss sen ;)

Blir ett väldigt kort inlägg, menmen!

Ja, detta får bli ett väldigt kort inlägg eftersom att jag snart ska gå upp & lägga mig ;)) Men har nyss sett på melodifestivalen! Heheh, hejade på Danny och han kom till globen direkt, wiie på det :D men jag bryr mig inte så mycket.


Asså det känns inte roligt att blogga om ingen kommenterar, & eftersom att det inte är någon som kommenterar, vad är det då som är problemet? Skriver vi så tråkigt? Eller vad är det annars? Är det något annat ni vill se? Ni bestämmer! Nu har ni chansen och ändra på vad vi ska lägga ut osv!

Ja, det var det jag hade att säga denna kväll :p Tjolahopp.

P.S. Imorgon ska jag kanske vara med Hanna. Hoppas, men som Hanna skrev då inlägget under mig så kommer vi säkerligen fixa och trixa lite med bloggen & så :)




Ska kanske va med Disa imon =)

Hejjj igen!
Ska kanske vara med Disa imorgon men inte säkert men om vi ska vara så kommer vi säkert fixa med bloggen, vi kanske kommer ha frågestund elr kanske fixa någon tävling elr nått;)
skulle bara skriva det :)) Men kommer kanske nya bilder på Abby eller något imorgon :D
Men ska gå och lägga mig nu, hejdå!


+ imorgon så ska jag nog göra som Disa och lägga upp lite bilder på de jag har ridit och så :)))
Och sen blir det troligtvis Hiss och Diss :)
Hejdå!



Outfit!

Här kommer en bild på en outfit jag gjort :))


Vill ha! ↓








Rid outfit;)

Bara gjorde någon rid outfit ;)
Har hittat massa coola på google också som jag kanske laddar upp senare ;)
Detta blir ett kort inlägg men jaa ;)
 Här kommer en bild ;)


Gjorde en liten konstig bild hihih ;))
Men ni måste verkligen börja Kommentera mkt nu!;D

Ha det bäst :)


Lite HISS OCH DISS IGEN! ;D

Nu tänkte jag lägga in lite Hiss och Diss och länka några av mina favoritbloggar när det gäller typ hästblogg eller vad man ska säga ;))
Men först ska jag börja med lite hiss och diss!





HISS ↓


Hissar verkligen sadelgjord med resårband! :D


Asså det är både Hiss och Diss på domma ridstövlarna ;) De är skitcoola och ganska snygga tycker jag men de är bruna "/ Hade nog viljat ha det i svart men de är ganska coola i brunt också :)


Hissar verkligen domma benskydden! :D Det är "John Whitaker" benskydd typ xD Men de är så himla snygga och coola, vill verkligen ha de här benskydden

!!:D






och nu kommer några länkar på bloggar som jag tycker att ni ska besöka;)))

http://hoppknorrarna.blogg.se
http://flippson.blogg.se
http://hoppcrazy.blogg.se Disas blogg :D
http://celloinmyblackheart.blogg.se
http://dressyrmupparna.se
Det var dom, kan vara fler men kommer inte på fler just nu ;)
Men kanske bloggar om något mer sen eller nått :)


Sen ska jag iallafall titta på melodifestivalen ;)


Hejdå! :)


Vill nu göra ett minne till de hästar jag ridit :)

Ja. Som i rubriken ska jag nu berätta om de hästar jag ridit. Fick idén utav http://hoppknorrarna.blogg.se   , besök gärna deras blogg också! :D


Bostorp Brandy:

Jag har ridit Brandy 1-2 ggr. Jag red honom lite i paddocken i skritt & trav. Han inte hoppa honom innan han avleds "/ Men Hanna älskade honom! Han var 16 år :) Han har väldigt stora och luftiga steg. Blev inriden när han var 10 men en riktig läromästare. Var lite närvös i skogen ibland dock. Kunde spansk skritt :) Hoppade rätt bra, men man skulle nog inte kunna kalla honom hoppponny. Utan mer än dressyr-skogponny. Hade gärna ridit honom fler gånger innan avleds.







Abigail:

Har ridit Abby ganska många gånger, har både galopperat, hoppat, travat & skrittat med henne :) Hon är verkligen jättehärlig att rida!
Hon älskar att hoppa, kan nog komma ganska så långt inom hoppning framöver. Hanna o Abby har startat några klubbhoppning på 50 cm då det inte gick så himla bra, men det var massa titthinder där och så :p Men nu har Hanna hunnit träna Abby lite mer. Dom har max hoppat 80 cm fast med god teknik.
& när jag hoppade henne krökte hon lite på ryggen men är inte tittig och är schysst :) Har väldigt mycket bus i benen.







Viola Mynta:

Åh.. Lilla Mynta! Hon är så underbar! dock lite lat på ridbanan, menmen :) hon är verkligen jättesnäll! Har aldrig sparkat eller bockat med ryttare på. Älskar hennes trav, såå luftig! ♥ Är lite svårt att fatta galopp med på ridbanan så man måste vara bestämd. I hoppningen så är hon väldigt het! Men det är bara kul att hänga med (tycker jag). Jag har hoppat 95 cm med henne :) hahah, hon kan hoppa katthopp ibland och det gjorde hon med mig också, sen har jag hoppat ca 50 cm barbacka med henne. Usch.. hatar att rida barbacka med henne, hon har såå äcklig rygg :p hahah! Men hon är en riktig läromästare. & just nu har hon föl i magen :)


 lite liten bild, menmen.



Cnut:

Cnut ägs av Sara, min kompis. Jag kanske har ridit honom 4 eller 3 ggr. I både skritt, trav & galopp :) Han galopp är såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mäktig! man bara känner att man dundrar fram som luft :p sen vill han gärna takta osv, men han är ju 3 år bara så inte undra på. Men han är riktigt snäll för att vara så ung! Bockar oftast aldrig. Men nu har Sara och dom fått lämna tillbaks honom eftersom hon vill satsa.
Cnut kommer säkert bli en riktig hopp/fälttävlansponny någon gång i framtiden. Första gången han hoppade hemma hos Sara var med mig och han var så underbar! kommer sakna honom.







Habib:

Som också ägs av Sara. Han är jättesnäll förutom att han kan bocka när hans sadel sitter fel ;)) men nu kan han inte ha sin sadel längre och dom vill inte köpa en ny till honom för att han är jättegammal! Första hingsten jag ridit faktiskt. Men hans galopp var också jättemäktig! :D Nu måste man rida honom barbacka och då kan han bocka i början, och han är verkligen jättelätt att få ner att jobba osv! jätteduktig ponny :)






Celena:

Ägs av min kompis Emma. Hon är verkligen jättesnäll! hoppar jättebra :) dock är hon triangelmärkt så man får inte hoppa henne så mycket "/ Men hon verkligen älskar att hoppa. Fast hon är jättegammal. En riktig läromästare!










Det finns säkert många, många fler jag ridit :p men kommer inte på några fler! pusshej!






Hiss & Diss!

Hade tänkt att "Hissa & Dissa" nu :) nästa gång är det Hannas tur, eller kör vi varannan Diss, varannan Hiss. Men jag tänkte att kunde starta :D

Här är sakerna jag Hissar denna gång ↓




Tycker detta träns är extremt snyggt på ljusfärgade hästar! dessutom är det mjukt och hållbart! :)





 
Verkligen älskar detta shabraket, är snyggt och passar de flesta hästarna! :) finns i andra färger också! men valde denna färgen för att jag tyckte den var extremt snygg!
håller länge & sitter bra på hästen ♥




Älskar detta shabraket också, extremt snyggt! ;))






Hissar dessutom lädergrimmorna! de är mycket bättre kvalité på lädergrimmor. dom går inte lika lätt sönder osv :)
dessutom tycker jag att dom är riktigt snygga :D





Och dessa stigbyglar, jag bara älskar att rida i dom! det är ser extremt snyggt ut och anpassar sig efter ryttarens fot :) älskar dom!





Tycker även detta täcket är skitsnyggt! :D





ÄÄÄLSKAR DETTA TÄCKET! Verkligen extremt snyggt :D







Haha, dom här är väl bara för gulliga ? :p haha! till en liten ponny skulle det kunna passa :) asgulliga ^^





Tycker dom här vita är skitsnygga på mörka hästar :) dock är dom väldigt små i storleken!






Sista hissningen. Denna borsten! Extremt bra för både man och svans :) rätt dyr men värt pengarna! ♥




Nu ska jag köra lite "diss" också, så skrolla ned :) ↓





Jag börjar med att dissa denna för att den är skitful tycker jag!





Dissar detta shabrak, fyfan vad äckligt shabrak! :s





Dissar också detta grimskaft! panikhaken är bra, men själva grimskaftet, nej! blir jättelätt spånigt och flackar upp sig.. rekomenderar inte detta grimskaft!




Dissar även denna stigbygeln. Hatar att rida i en sån. Sitter inte alls bra på foten (enligt mig) och det ser extremt fult ut!


Detta var mina åsikter om mina hiss & diss. kommer fler grejer nästa vecka :)
Blev ett väldigt långt inlägg & hoppas ni årkar läsa! ♥





5/2

Hej! :) Idag har jag inget för mig. Ska provpacka inför semestern :D ska se om vi behöver en till väska ^^
Men som sagt så är jag ju sjuk så ska inte göra något speciellt! Mamma får åka till stallet utan mig idag "/ Piss på det.
Tycker dessutom att Hanna var duktig som satt kvar när Abby bockade i torsdags ^^ hennes bockningar är nog inte så roliga :p hahah! Lille "bus" Abby :)
Ja... Imorgon får jag se vad jag hittar på, måste vara lite piggare åtminstone! Kanske tar ut Svartnos en stund (min kanin) och hoppar lite med honom om snön inte är så blöt så att man sjunker igenom den :p Men annars får jag väl hoppa på altanen istället.

Och ja.. Hanna & jag hade tänkt starta hiss & diss med :) och lite frågestunder o tävlings osv. Och såklart vara aktiva.
Har typ inget mer att säga!¨

Är det nån som vill se Empanbilder? :)





Ingen ridning idag "/

Hejhej :)
Idag ska jag inte göra så mycket :P Ska till mormor och morfar och träffa kusinerna och jaa, sen ikväll så ska jag titta på melodifestivalen :D Hoppas det är någon bra fast det kommer det nog antagligen vara ;D Men idag blir det ingen ridning, jag hinner inte idag + att mamma inte har tid att hjälpa mig och det "/ Men ska åka till stallet sen ikväll och släppa in alla hästarna, då ska jag kanske rykta Abby lite och gosa med henne ;) Eller så kanske jag åker upp dit sen och går ut och gå med Babban lite :D Eller så tränar vi bara lite i padocken :)) Men imorgon blir det iallafall ridning, ska försöka hoppa lite om jag får fram hinderstöden och bommarna fast det får jag nog, hiihii ;D
Men jag och Disa kommer nog börja lägga in hiss och diss på bloggen någon dag :D
Jag kanske gör det ikväll eller något :)
Men kommer inte på något mer att skriva just nu. Men ha det bäst! :)
+ att igår så glömde jag att skriva att jag och Disa ska vara så aktiva på denna bloggen ;D Får se hur det går, hihih ;)

Här kommer två bilder på Abby, den sista kladdade jag ner lite ;)

Jag och Abby i sommras :D


Abby igen ;)
Men hinner inte skriva mer ;) Hejdå!


Hejhej :P

Hejj! :D
Har skaffat en ny blogg med Disa, Fin? :D
Det tycker jag iallafall ;) Men idag har jag varit i skolan och lite så, har gjort mitt eng-prov, tror att det gick bra, får väl hoppas det ;) Men det var faktiskt lättare än vad jag trodde, menmen...  ;)
Nu sitter jag bara här och gör ingenting :P Men eftersom att jag inte kommer på något mer att skriva om idag så kan jag ju skriva lite om hur det gick på ridlektionen igår :D
Det gick väldigt bra i traven och det, men sen skulle vi galoppera på volten, första gången gick det jätte bra men andra gången så började hon bocka xD Men jag lyckades sitta kvar trots allt :D Sen så skulle vi galoppera på fyrkantspåret helt vanligt, men efter några galoppsteg så stannade hon helt plötsligt och drog ner huvudet xD Hon började typ bocka så att det blev en rund ring eller vad man ska säga xD Men jag lyckades sitta kvar då också men annars gick det bra förutom det, hon lyssnade på mig och så och det är ju bra :D
Ha det bäst :)
Bloggar snart igen, imorgon då tror jag ;D

4/2

Hej! Detta blir då mitt första inlägg! Hanna & jag tänker lova er att vara så aktiva som det bara går! & sen vill vi att ni ska kommentera en massa också :) För då blir vi bara mer & mer aktiva.
Själv har jag inga egna hästar. Jag har bara min sköthäst Snakebite och min kusins ponny Emelie II.
Men Hanna däremot har två egna hästar, Abigail och Viola Mynta :) Tror hon berättar mer om dem sen.

Idag och igår har jag vart sjuk. Har vart oehört tråkigt! "/ Imon skulle jag egentligen till stallet, men blir inte så nu. Måste vara hemma och krya mig tills Canarie Öarna, vi ska åka dit om ungefär en vecka! :D så blir inget stallet imon. Fanns typ bara det att säga :)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0