Vad har hänt medans vi har haft en paus?...

joo det har hänt jättemkt roliga saker!
14/5
nu berättar jag om tävlingen som Disa skrev om var med i 50 cm clearound och LD på 50 så var hon väldigt hetsig så hon spranng förbi hinder nummer 2 men hann inte riktigt tänka mellan 1-2 hindret men sen gick banan kanon gjorde en omstart och då blev jag felfri!:D
LD: gick super! men hon sprang förbi på hinder nummer 6 glömde benen så vi fick ingen riktigt bra fart mot hindret så kom inte till omhoppning men är nöjd ändå!
BLÅBÄRSHOPPNING 20/5
50 cm: gick super ända till hinder nummer 5 stallkatten typ jagade en fågel då blev Abby rädd så det var lite tråkigt men gjorde en omstart och det gick bra!:D
60 cm: Hon var trött efter de andra rundorna så hon ville inte riktigt galoppera så mkt men kom felfri!:D
Hänt mkt saker i stallet också den 25/5 fick Mysan ett litet hingst shettisföl supergulligt, Mille heter den (L)!
Nu väntar vi bara på Mynta vi tror att det kommer snart!
Ridningen idag:
Red ut en liten runda så jag skrittade fram henne sen så red jag lite dressyr i padocken men det blev inte alls mkt:(
Milleoch Mysan kom springande ner i hagen där podocken typ är då blev Abby typ helt galen så fick rida ut en liten runda igen hon var lite hispig men hon verkar älska Mille hiih!
ska snart till stallet igen och släppa in hästarna!:D
Denna fina bilden fick jag av en som heter Emelie visst är den fin?^^
hejdå bloggar snart igen!
//Hanna

Tillbaks

Som rubriken lyder så tänkte Hanna o jag komma tillbaks nu ;D efter en hyperlång paus ^^
Men nu kommer vi vara lite på den här. Fast följ också http://hopppteamet.blogg.se.

Tänkte berätta lite om vad som hänt den senaste tiden.
Tävlade för nårra helger sedan, gick rätt bra :D Först en cr på 70 cm. Sen en LC (80). På 70 så kom vi felfria och var mycket nöjd med den rundan ;D Sen på LC:n blev det ett stopp fast det var ju helt mitt fel för jag glömde benen på. Fast är supernöjd med den dagen.
Sen har det vart lite ridlektioner hit och dit. Alla har gått rätt bra åtminstone. Men min & Empans bästa lektion var nog i torsdags. Hon var helt fantastisk! :D Fick väldigt bra tips, och fick jobba väldigt mycket på henne med det men sen började hon söka sig ner jättefint, fick henne till och med att söka sig ner i galoppen, man fick samla henne och massa sånt. Har aldrig fått det innan, så är supernöjd med den lektionen :)
Sen ska jag vara med på ett hoppläger i Augusti, och vi ska få träna för Linda Algotsson. Och Hanna ska också vara med på det! Kommer bli extremt kul. Fast då måste jag hålla igång Empan så att hon slipper bli så himla svettig. För vi kommer ha två hårda pass per dag :D Hoppning kommer det nog bli lite mer av. Och sen tror jag vi hittar på många andra grejer!
Och en annan grej, vi kanske ska flytta Empan till sommarbetet på torsdag då vi är lediga ;D fast då är det ingen ridlektion -.- va typ nån dag, kommer inte ihåg vad dagen heter menmen ;D
Men kommer bli nice att slippa paddocken och det ett tag, bara lunka runt i skogen och upptäcka vägar, sen kan man ju träna dressyr på deras gräsbana, och sen hoppa på deras gräsbana också förstås ;) Vi ska ju då ha henne hos min kompis Emma, och jag var med henne i fredags till lördags. Och då kollade vi igenom hagarna, dom var ju skiiiiiiiiitstora. Då får Empan verkligen i sig det hon behöver, kanske lite för mycket, får se ;P Men det är superstora hagar, knappt att jag och Emma orkade gå igenom den ^^ Kommer bli nice ;)
Sen åker hon tillbaks till TRF i Augusti. ;D
Haha, har typ inget mer att skriva.

Seeeees!



Paus

Tjena, Tjena!

Nu tar jag och Hanna en bloggpaus. Vi orkar bara inte blogga på denna ^^
men ni som följt denna, jag har en med en annan kompis som äger en skäck, och som tävlar ganska ofta, och ganska högt med sin c-ponny. BESÖK! http://hopppteamet.blogg.se



Bilder

Här kommer två bilder på schabraket + grimman :D  ↓









Puss!



test

TAST INLÄGG!

Veckans schema

Måndag: Ledigt
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Hoppning
Torsdag: Lektion, dressyr
Fredag: Markarbete/dressyr
Lördag: Skogen
Söndag: Barbacka

Detta är bara vad jag tror blir denna veckan, kan ju bli ändringar också :) men jag hoppas att jag kan följa detta ^^


:D

Igår kom mamma hem med; ett alldeles sprillans nytt, vitt, fint schabrak. En grimma, för hennes blåa har gått sönder :( Och sen ryktsten, och till sist en ring man sätter i boxen så att man kan binda henne där också!


Empan vilade idag. Men red Musse istället :) gick bra, förutom att han var extremt stel, så fort man skulle ställa honom inåt, så bara började han dra sig ur, och gå in mot mitten och hålla på xd sen var han extremt seg också. Så fick jobba med honom :)
Sen tog jag självklart in min favoponny Empsi och ryktade henne lite! Sen var det bara att åka hem, förutom mockningen och de.

Har nog inget speciellt mer att skriva, blev ett rätt så kort inlägg. Ses! :D





RSS 2.0